fbpx
Hit Enter to search or Esc key to close

Overnatting på Nesna

Foto: Hans Petter Sørensen / FarOutFocus
Ser du solnedgangen fra Havblikk Camping kommer du til å kjenne hvordan skuldrene senkes til ideell hvileposisjon. Her på Nesna, helt perfekt trukket til side for Kystriksveien kommer både liten og stor til å trives. Stor lekeplass, herlig vannsklie og spennende liv i fjæra – perfekt utgangspunkt for trivsel blant barna, og når barna har det bra trives også de voksne. Frister sjølivet? Da er både fisking, dykking og kajakktur blant mulighetene.
I tillegg til plasser for campingvogn- og biler har Havblikk Camping flere hytter og hotellrom for overnatting. 

Havblikk har båtutleie, minigolf, sandvolleyballbane og nordnorges største utendørs vannsklie

Aurora Restaurant leverer mat med lokale råvarer av høy kvalitet!

Personlig og hyggelig service. Fantastisk utsikt. Moderne og tilrettelagt. Ny flott restaurant med fantastisk mat. Rene sanitærområder. Flott utgangspunkt for øyhopping. Ferjekaien rett ved. Kommer gjerne tilbake når været er bedre!
Wenche Eimhjellen
Gjest

I den vakreste skjærgården i Nesna kommune finner du Helgelandskystens mest spektakulære overnattingsmulighet. På en 90 kvm stor flåte på vannet står et stilfullt lite hus med panoramavinduer i front. Se for deg en sommerkveld i solnedgangen, hvor du sitter i jacuzzien midt ute på vannet, med noe godt i glasset mens du nyter utsikten. Magisk! 

Helgeland Havhus tilbyr spektakulær og eksklusiv overnatting på Tomma. Det minste havhuset har plass for opp til 4 personer, og har egen jaccuzzi på dekk!

Det største havhuset har soveplass til 12+ personer, takterrasse og jacuzzi. Her har man muligheten til å bestille med en egen kokk!

Fantastisk opplevelse! Anbefales på det sterkeste uansett vær!
Morten Løkkås
Gjest
nb_NO