fbpx
Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

Utskarpen – Til Elise

Utskarpen – Til Elise

Blog thumbnail ,

Det handler om ekte matopplevelser om de beste råvarene, hvordan de skapes, hvor vi kan finne dem og hvordan de tilberedes. Fra beite til bord handler derfor ikke bare om dyra som beiter, men om mat fra skogen, havet, jorda og gården.

“Til Elise Fra Marius” er en førsteklasses matdestinasjon på Helgeland. På restauranten “Fra Marius” kan du nyte smakfulle matopplevelser, unike feiringer og møter for din bedrift. På sommeren er det mulig å booke låven til selskap. Alt er idyllisk plassert, mellom fjord og fjell. Marius og Elise har stor tro på å bringe matopplevelsen til der råvarene gror på landet, og ikke omvendt. – “Alt er godt, når det er godt laget”

Sove i landlige omgivelser. På destinasjonen mellom fjord og fjell, kan du overnatte en eller flere netter i landlige omgivelser. Til Elise har seks dobbeltrom og en liten suite. Rommene har eget bad og inngang, og er plassert i 2. etasje. Rommen har god utsikt til naturen og havet. Visit Nesna tilbyr transport både til og fra Elise. Les mer på: www.tilelise.com

Til Elise kan kombineres med:

RIB-tur med Havørnsafari

Ølsmaking i RAUS Bryggeri

– Lovund Hotel / Lundefugl tur rundt Lovund

– RIB-tur til Åsvær fyr

For spørsmål eller booking: 952 39 338 eller post@visitnesna.no

nb_NO