fbpx
Hit Enter to search or Esc key to close
Blog thumbnail

Ta med klassen på RIB-tur

Ta med klassen på RIB-tur

Blog thumbnail

Ta med klassen på RIB-tur

Når verden er stengt er naturen åpen for alle! Ta med klassen på RIB-tur sammen med Visit Nesna. Vi skreddersyr turer og opplevelser for skoleklasser og vennegjenger. Her får dere raske opplevelser i storslått natur! Vi får nære møter med havørna, besøk på kritthvite sandstrender og en tur  innom Tomma Laks sitt oppdrettsanlegg på Tomma. Vi kan og tilby RIB-tur til Lovund Hotell, Åsvær fyr, Træna og flere andre spennende destinasjone på Helgelandskysten.

Vi samarbeider tett med Nesna Kystlag som har den gamle fiskeskøyta “Nesnakroken”. Ombord er det god plass til fisking, matlaging og felles opplevelser i kulturhistoriske omgivelser. 

Spis lunsj på Litlehaug hos Elin på Hugla og ta en god middag på Aurora restaurant, Smak eller Brygge 66. Når natta kommer kan dere sov godt på Havblikk Camping eller Helgeland Havhus. I tillegg tilbyr vi coasteering, SUP, rappellering, fjellturer og full fres aktiviteter!

Visit Nesna tilbyr RIB-tur kombinert med matopplevelser, overnatting og aktiviteter. Vi hjelper deg med å skreddersy opplevelser som passer for skoleklasser og dine venner, til et minne for livet. 

Ta kontakt på 95239338 eller post@visitnesna.no om du vil at vi skal lage et opplegg for dere

nb_NO